Naar hoofdinhoud

Branding Strand Tien

Branding Strand Tien

De komende jaren verandert De Geffense Plas in een zwem- en recreatielocatie met strandbar, restaurant, watersport en events. We kwamen hier zelf als kind al. Dan snap je wel hoe dolenthousiast we zijn over deze opdracht. We startten het avontuur op een zomerse dag aan de tuintafel bij de nieuwe eigenaren van Strand Tien. Het plan voor jaar 1? Branding en bekendmaken wat er gaat gebeuren.

 • De vraag

  Strand Tien positioneren als plek waar jong en oud het hele jaar door kan komen eten, drinken, ontmoeten, bewegen en relaxen. 

 • Het inzicht

  Er is in de regio een haat-liefdeverhouding met de Geffense Plas. Iedereen kent de plek en ziet de schoonheid van de omgeving, maar ook de teloorgang van de recreatielocatie. Strand Tien is het keerpunt. Hele generaties gaan deze plek herontdekken.

 • De oplossing

  De propositie: bij Strand Tien ontdek je altijd wat nieuws, het hele jaar door. De bouwplannen, de natuur in verschillende seizoenen, nieuwe ontmoetingen,  een verrassende recreatie- en evenementenaanbod, de wisselende menukaart en nog zoveel meer.

 • Het resultaat

  Een nieuwe huisstijl, passend bij de propositie en kernwaarden. En van daaruit een nieuwe corporate site, een werken bij website en een online wervingscampagne met wervende vacatures. 

In samenwerking met: Hoogstede Ontwerpt en Chef du Web.